Connect with us

Cultura

Els artistes d’Algemesí JARR i Gemma Alpuente Conquisten València

L’anomenat enfant terrible de l’art espanyol JARR (Juan Antonio Rodríguez Roca. Algemesí, 1973) ha revolucionat el MuVIM amb la seua “Projecció atòmica”, una revolucionària instal·lació objectual en l’espai exterior del museu.

Des d’una perspectiva neodadaísta i tèxtil, JARR uneix crítica, introspecció i homenatge per aquells i aquelles que van lluitar pel drets humans, socials i democràtics que gaudim en l’actualitat. La mostra, en la qual destaca un format de pintura i retalls de teixits inèdits en moviment, va ser presentada  pel diputat de Cultura, Francisco Teruel, el director de museu Rafael Company i el nostre comissari Àlex Villar, amb la presència de la regidora de Cultura d’Algemesí, Carmina Gómez.

Seguidament, la regidora de Cultura va visitar l’exposició “*Squeeze” de Gemma Alpuente (Algemesí, 1993), artista seleccionada per la Galeria Cuatro per a participar en el festival d’art contemporani ABIERTO VALÈNCIA 2023. Durant la visita de la regidora de Cultura a l’exposició, comissariada també per Villar, van rebre la notícia que la mostra ha rebut, per votació popular, el Premi Cervezas Alhambra a la millor exposició en categoria d’artista emergent del festival 2023. Aquest premi va ser atorgat l’any passat a un altre artista d’Algemesí, Jordi Machí, que va participar amb la mateixa Galeria Cuatro, per la qual cosa la celebració és doble.

Un dels mandats fundacionals de la Sala d’Exposicions Municipal d’Algemesí, que l’any que ve complirà 25 anys, ha sigut des dels seus inicis promocionar i recolzar les carreres del nostre artistes i estimular el talent i promocionar els nous llenguatges de l’art. I aquests esdeveniments artístics demostren l’art contemporani d’Algemesí és símbol d’identitat i progrés d’una ciutat que viu la Cultura des d’una perspectiva de servei públic.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com