Connect with us

Festes

Setmana de bous d’Algemesí 2023

El dissabte 23 de setembre inicia una nova edició de la Setmana de bous d’Algemesí. Aquest any, la setmana comptarà amb deu espectacles taurins, els quals se celebren de vesprada, excepte el diumenge on també es viurà una matinal amb una classe pràctica de Nazario Ibáñez.

Entre els joneguers d’aquesta edició destaca l’algemesinenc Nek Romero, el qual farà doblet els dies 24 i 30 de setembre. També es comptarà amb la participació d’aspirants locals com Alberto Torrijos i Álvarop Cerezo que actuaran en els festejos sense picadors.

Si encara no saps quins joneguers més participen en aquesta setmana taurina, a continuació et deixem l’agenda dels festejos.

Calendari d’espectacles taurins

 • Dissabte 23 de setembre.- Jònecs de Dolores Aguirre per a Diego Peseiro i Germán Vidal “El Melli”.
 • Diumenge 24 de setembre, matinal.- Classe pràctica de Nazario Ibáñez per a Marco Polope, Borja Navarro, Simón Andreu, Bruno Gimeno i Luis Pizarro.
 • Diumenge 24 de setembre.- Jònecs de Virgen María per a Nek Romero i Alberto Donaire, que debutarà amb picadors.
 • Dilluns 25 de setembre.- Erals de Daniel Ramos per a Rafael Ponce de León (Nimes), Javier Aparicio (Castellón), Juan Alberto Torrijos (Valencia), Raúl Camaño (Toledo) i Mario Vilau (Barcelona).
 • Dimarts 26 de setembre.- Erals d’Aida Jovani per a Ignacio Boné (Huesca), Marín Morilla (Arlés), Pedro Luis (Lima), Álvaro Cerezo (Valencia) i Alejandro González (Albacete).
 • Dimecres 27 de setembre.- Jònecs de Cebada Gago per a Jorge Molina i Sergio Rodríguez.
 • Dijous 28 de setembre.- Jònecs de Lagunajanda per a Diego Bastos i Samuel Navalón.
 • Divendres 29 de setembre.- Jònecs de Fernando Guzmán per a Álvaro Seseña i Ismael Martín.
 • Dissabte 30 de setembre.- Jònecs de Victoriano del Río per a Marcos Linares i Nek Romero.
 • Diumenge 1 d’octubre.– Jònecs de rejons de Hermanos Serrano per als cavallers Sebastián Fernández i Pablo Donat.

La subhasta de cadafals d’Algemesí recapta 606.200 €

La subhasta de cadafals per a la Setmana de Bous d’Algemesí ha finalitzat amb una recaptació de…

Agenda nocturna de la Setmana de Bous d’Algemesí

A la nit, la plaça de bous ubicada a la plaça major es transforma en escenari per esdeveniments musicals i d’entrenament taurí com les becerrades cadafaleres, Grand Prix i concurs de Retalls.

 • Divendres 22: Inhumanos
 • Dissabte 23: Space Elephants / Brenda Serna
 • Diumenge 24: Retalls
 • Dilluns 25: Becerrades cadafaleres
 • Dimarts 26: Orquesta “La Pato”
 • Dimecres 27: Gran Prix
 • Dijous 28: Desfilada cadafalera
 • Divendres 29: Tribut a Estopa
 • Dissabte 30: David Bustamante

¿Com arribar a Algemesí per a la Setmana de Bous?

La ciutat d’Algemesí es troba a la comarca de la Ribera Alta, a la provincia de València. Aquesta ciutat està connectada per tren de rodalies a través de la línia C2, que surt de forma regular de la ciutat de València.

També es pot arribar a la ciutat d’Algemesí mitjançant autobús amb diferents companyies i a través de carretera per la A-7 i AP-7.

¿Com adquirir entrades per veure els festejos taurins d’Algemesí?

De moment, no hi ha disponibilitat per adquirir entrades per a la Setmana de Bous de 2024.

¿On menjar a Algemesí durant la Setmana de Bous?

Algemesí compta amb un gran nombre de bars i restaurants que preparen menús especials durant la Setmana Taurina. Pots trobar establiments prop de la Plaça de Bous d’Algemesí o llocs amb un ambient festiu més intens al carrer Sant Josep de Calaçans i al parc Salvador Castell. No obstant això, si busques un lloc per menjar amb més tranquilitat, descobriràs que aquesta ciutat ofereix una àmplia oferta gastronòmica.

¿A quina hora es celebren els encierros d’Algemesí?

Cada dia a les 8:00 del matí se celebren els encierros de la Setmana de Bous d’Algemesí. L’inici té lloc als corrals, ubicats al carrer dels Gans. Els jònegs recorren el carrer Santa Bàrbara, el Carrer dels Verdeguer i el carrer de les Creus fins arribar al recinte de la plaça de bous.

A diferència d’altres localitats, a la ciutat d’Algemesí, l’encierro no acaba amb els bous dins la plaça.

Setmana de Bous 2024: Quàn se celebra?

Si et preguntes quan se celebrarà la pròxima edició de la Setmana de Bous d’Algemesí, en aquests moments no podem donar dates concretes, però de segur que se celebrarà a finals de setembre de 2024.

Per conèixer les dates exactes, és necessari esperar a la celebració de la subhasta dels cadafals que formen la plaça de bous i, posteriorment, convocar l’elecció d’una nova comissió taurina encarregada d’organitzar la nova edició de la Setmana de Bous d’Algemesí.

Un cop es forme la nova comissió taurina, es començarà a treballar en els preparatius i la confecció dels cartells de les vesprades, amb els joneguers i les ramaderies. També es prepararan els diferents espectacles nocturns.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com