Connect with us

Esports

Maria Martínez i Lidia Zornoza subcampiones del món piragüisme en la modalitat K2

Les palistes de l’Scooter Club d’Algemesí, Maria Martínez i Lidia Zornoza, s’han proclamat subcampiones el món al mundial de marató, en la modalitat K2, al campionat celebrat a principis de setembre a la ciutat de Vejen, Dinamarca.

Aquesta modalitat, en la categoria juvenil, on participaren les algemesinenques, consisteix en una cursa de 19 quilòmetres a un circuit d’entre 3 i 4 km amb diferents porteigs (moments on les palistes han de baixar de l’embarcació, córrer cent metres aproximadament i tornar a embarcar per reprendre el circuit).

La competició va iniciar amb unes condicions excel·lents, encara que després del tret de sortida les locals es quedaren enrere. A mesura que avançava la competició van igualar posicions amb el grup capdavanter. Durant els últims quilòmetres, la cursa va estar igualada amb els equips de Sud Àfrica, Hongria, Gran Bretanya i Espanya. Finalment, després de l’últim porteig, les Sud-africanes feren una escapada aconseguint la primera posició mentre que l’equip espanyol format per Lidia y Maria va finalitzar en segona posició, seguits per l’equip d’Hongria.

Cal destacar que la joventut d’aquestes palistes, ja que Maria Martínez, amb setze anys (encara cadet), va competir en la categoria juvenil junt amb Lidia Zornoza de divuit anys.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com