Connect with us

Patrocinat

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió.

El que si recorde és que va ser un dia molt calorós i que quasi tots els xiquets acabarem nadant en una piscina en roba interior.

Però sobretot, el que recorde és que em va acompanyar tota la meua família i amics. Se’n va reunir en un mateix lloc tota la gent que estimava.

El dia de la primera comunió. A més de tot el ritual religiós i litúrgic. El que segurament recordem després de molts anys és el que va passar després: el dinar, jugar amb amics i estar amb familiars que, malauradament alguns, hui ja no estan amb nosaltres.

És a dir, els bons moments amb bona companyia.

Quan eres pare o mare, també recordes altres moments de la comunió dels teus fills més estressants, i si és aquest any estaràs vivint-ho: buscar una data en l’església, una sala o restaurant, escollit el menú, el vestit del xiquet o xiqueta i un llarg etc.

No obstant això, hi ha un xicotet detall, que encara que parega insignificant, és el responsable de què el dia fora especial i permetera que amics i familiars estigueren presents.

Si recordes el títol d’aquest article, sabràs que estic parlant de les invitacions. Encara que anys després no recordem com eren, no es tracta d’una cartolina insignificant.

De segur que estava escrita amb una tipografia especial, amb colors i alguna il·lustració significativa en aquell moment.

Si estàs preparant la comunió del teu fill i filla per a aquest any (també serveis per a bodes o qualsevol altres tipus de celebració) sabràs que dissenyar no és tan fàcil com pareix.

Ací és on entrem nosaltres. En Sucromedia estem especialitza en el disseny i impressió, perquè les invitacions del teu esdeveniment siguen úniques i exclusives i a un preu ajustat.

Si et preguntes com et podem ajudar.

Continua llegint o directament visita el nostre establiment al carrer Lluís Vives d’Algemesí nº 6 (enfront de la Biblioteca Municipal).


  • Dissenyem les invitacions segons el teu estil i indicacions

  • Impressió de prova perquè pugues veure l’acabat i fer alguna modificació final

  • Impressió del total de les invitacions en temps rècord perquè arriben a temps als teus convidats.

A més de les invitacions, ¿saps que més podem fer per tu?

També ens encarreguem d’elaborar les targetes per a assenyalar on han de seure els teus convidats

Impressió de fotografies de grans dimensions per a decorar la teua casa el dia de mostrar el trage o fer un photocall personalitzat.

Si estàs intentant dissenyar personalment les targetes amb qualsevol aplicació web del mercat i no estàs content amb el resultat.

La solució està en Sucromedia.

Visita el nostre establiment al carrer Lluís Vives d’Algemesí nº 6 (enfront de la Biblioteca Municipal).

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com