Connect with us

Actualitat

Detenen per maltractament animal al propietari d’una residència canina en Alzira

Agents de la Policia Nacional han detingut enAlzira a un home de 48 anys, propietari d’una residència de mascotes, com a presumpte autor dels delictes de maltractament animal i falsedat documental.

Les investigacions per part de la Brigada Local de Policia Judicial d’Alzira-Algemesí es van iniciar després de tindre coneixement els agents que en una residència d’animals de la comarca de la Ribera Alta s’estarien produint irregularitats des de feia temps.

Les indagacions dels investigadors van culminar amb una inspecció en aquesta residència, duta a terme amb la col·laboració de la Brigada Local de Seguretat Ciutadana, la Unitat Adscrita de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana i la Policia Local d’Alzira, i que va comptar també amb l’ajuda de veterinaris i tècnics especialitzats en la matèria. Durant l’actuació, els agents van intervindre diversa documentació, segells de clíniques veterinàries i armes d’aire comprimit.

Després d’analitzar les proves i els informes recopilats després de la inspecció, els policies van corroborar que el propietari hauria incinerat en el forn crematori de la residència a un gos que en dies anteriors es trobava en perfecte estat de salut, sense poder acreditar documentalment ni justificar la baixa d’aquest animal. Així mateix, van comprovar que presumptament, utilitzaria els segells de les clíniques veterinàries, les quals no han de trobar-se mai a la disposició d’una residència de mascotes, per a realitzar diversos tràmits administratius sense haver de contractar els seus serveis.


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que…

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com