Connect with us

Actualitat

Un bar d’Algemesí competeix pel millor entrepà d’Espanya

L’esmorzar valencià és un ritual en el qual amics i familiars es reuneixen al voltant de la taula per gaudir d’un entrepà, tradicionalment amb productes autòctons. El bar la Mesedora d’Algemesí ubicat al polígon industrial de Cotes és un local que es caracteritza per elaborar els entrepans tradicionals i altres versions més sofisticades.

Per aquest motiu, l’entrepà anomenat El Joselillo es troba entre els més de cent entrepans que competeixen en el primer campionat d’Espanya de entrepans. Un certamen en què participen establiments de tota la geografia.

El cas de la proposta de la Mesedora, és un entrepà en base de tomaca, llonganissa feta de manera artesanal, melmelada de bacó casolà, ceba morada caramel·litzada i salsa smoked mayo.

Aquest certamen és organitzat per Best Sandwich Spain, amb la intenció de crear una guia de referència per a buscar els millors entrepans d’Espanya. En aquest cas són els mateixos clients qui voten per un sistema a través d’internet.

Restaurant la Mesedora

El restaurant la Mesedora, durant els últims anys s’ha caracteritzat per oferir una oferta gastronòmica que uneix la tradició amb la modernitat. No sols perquè disposa de dos robots cambrers que ajuden al personal de sala, si no perquè entre la seua carta es troben versions sofisticades dels entrepans clàssics. Aquesta proposta d’innovació li va valdre el guardó Cacau d’Or l’any 2021, un reconeixent que busca els millors establiments per a esmorzar de la Comunitat Valenciana.


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que…

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com