Connect with us

Festes

L’Orquesta Montecarlo oferirà el primer concert popular de les festes de Sant Onofre

L’Ajuntament d’Algemesí programa per primera vegada en la història un concert popular amb motiu de les festes de Sant Onofre que anirà a càrrec de l’Orquesta Montecarlo.

Com a novetat, la zona on actuarà serà la replaça ubicada a la zona del Pla, un espai on no se solen celebrar este tipus d’actes. L’espectacle és gratuït i se celebrarà el divendres, 7 de juny, a partir de les 23.00 hores.L’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, ha declarat que: «L’objectiu del concert és promoure les festes del patró, oferir un ventall més ampli d’activitats i diversificar les zones de la ciutat en les quals es programen actes».Per al regidor de Turisme, Festes i Tradicions, Natxo Silvestre, es tracta d’augmentar la quantitat i de millorar la qualitat de la programació d’unes festes que «necessiten un impuls de renovació que, a poc a poc, anirem implementant per tal de promoure la participació i implicació de la ciutadania».


L’Orquesta Montecarlo és una de les orquestres amb més renom i quantitat de seguidors dins del territori valencià i de tot Espanya, un conjunt amb més de 40 anys d’experiència que garantix un espectacle variat i de molta qualitat dalt l’escenari.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com