Connect with us

Esports

Miquel Tortosa junt amb 13 bombers aconsegueixen el Rècord Guinness de distància vertical

L’algemesinenc Miquel Tortosa, Caporal de bombers de l’Ajuntament de València, junt amb altres 13 companys ha superat el rècord mundial de distància vertical en desnivell positiu en un repte de 24 hores de duració, celebrat a l’edifici Torre del Agua a la ciutat de Saragossa.

El repte es va desenvolupar entre les 10.00 h del dissabte 23 fins a la mateixa hora del diumenge 24 de març. L’equip de bombers van pujar per relleus de forma ininterrompuda els 389 escalons, (23 altures) de la Torre del Agua edifici en desús, que es va construir per a la Expo de 2008. Cap a les 5 de la matinada del diumenge ja havien superat l’anterior record i una vegada transcorregudes les 24 hores feren una marca de 24.568,99 metres.

Així l’equip format per catorze bombers de diferents punts del país aconseguien el Rècord Guinness que a més, va tenir un vessant solidari. Junt amb la col·laboració de l’entitat bancària Ibercaja, es va fer una recaptació de 1.000 euros, els quals es van destinar a la Asociación Pequeños Corazones de Aragón, fundada per pares i mares de xiquets amb cardiopaties.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com