Connect with us

Esports

El Racing Algemesí CF formà part del programa Escoles VCF

En l’any del seu 50 aniversari, el Racing d’Algemesí ha vist recompensat el treball dels últims anys, incorporant-se al programa d’Escoles VCF, unint-se així a més de 40 escoles conveniades amb el club valencianista amb la finalitat de cuidar el talent.

Durant els últims quatre anys, amb Toni Grande a la directiva del Racing d’Algemesí i Javi Gribés com a Directiu Esportiu del club, s’ha treballat per tal d’assolir tots els requisits necessaris per a formar part d’aquest programa. “Hem hagut de fer un projecte esportiu explicant tota l’evolució que ha fet el club en aquests anys, aconseguint els diferents objectius, ja que el programa Escoles VCF no es convenia amb qualsevol club” explica Javi Girbés.

A més “la bona relació que tenim amb el departament de captació del València Club de Futbol a ajudat. Es una relació en la que, jugadors del Racing d’Algemesí, han anat a la seua acadèmia durant els últims anys”.

Formar part d’aquest programa permet que el club es beneficie en aspectes com creixer en metologia i profesionalitat de treball. “Així mateix, els nostres entrenadors podran estar en constant formació, gràcies al programa que dona escoles de valencia club de futbol, en definitiva, es un segell de qualitat que donem al Racing d’Algemesí” Conclou Girbés.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com