Connect with us

Actualitat

La Falla Plaça Tres Moreres guanya els primera premis a falla gran i infantil

La Falla Plaça Tres Moreres s’ha imposat com la millor d’Algemesí  obtenint el Primer Premi i el Ninot Indultat en la seua falla gran. Així mateix,també ha estat la guanyadora en la categoria infantil i en el Premi a Ninot Indultat Infantil. És la primera vegada que en els seus 48 anys d’història aconsegueixen la victòria en qualsevol de les dos modalitats.

El segon lloc en els grans monuments ha estat per a la Falla Ideal Terrassa també, la tercera posició l’ha obtingut la comissió Falla Plaça del Cid, el quart lloc ha estat per a la Falla Nou Mercat, la cinquena posició l’ha aconseguit la Falla Víctor Pradera; la falla que ha quedat en sisé lloc ha sigut Falla Barri Santa Bàrbara, la setena posició ha sigut per a la Falla Parc Bernat Guinovart, el huité lloc l’ocupa la Falla El Pla, la novena Falla Parc Salvador Castell, la Falla Plaça Cabanilles s’ha classificat en desena posició, mentre la Falla Crist de l’Agonia ha quedat en onzena posició.

En categoria infantil la Falla Nou Mercat ha obtingut el segon lloc; després d’ella, tercera, la Falla Parc Bernat Guinovart, la comissió Falla Ideal Terrassa ha quedat en quart lloc. En cinquena posició l’associació fallera Falla Barri Santa Bàrbara, seguida de la Falla Plaça del Cid que ha obtingut la sisena posició. El seté lloc ha estat per a la comissió Falla Víctor Pradera; en huité lloc la Falla El Pla, la novena posició s’ha atorgat a Parc Salvador Castell, la desena posició ha sigut per a la Falla Crist de l’Agonia i, per acabar, l’onzena posició per a Falla Plaça Cabanilles.

L’Ajuntament, a través de l’Agència Municipal de Promoció del Valencià, ha atorgat el VI Premi «Roberto Martínez» al Millor Llibret de Falla  a la Falla Plaça del Cid. Els premis a Millor Contingut i Coherència Temàtica i Millor Disseny i Maquetació i Millor Portada també han sigut per ala Falla Plaça del Cid. Per un altre costat, el premis a Millor Contingut Infantil ha sigut per a la Falla Víctor Pradera. 

El banderí d’Enginy i Gràcia ha estat a la falla gran i infantil de la Falla Ideal Terrassa. Per la seua banda, la Regidoria d’Igualtat ha volgut premiar la mateixa falla amb el Premi Igualtat.  A més, també s’ha entregat els premis de la Cavalcada del Ninot i els Bunyols d’or individuals i col·lectius de la Junta Central Fallera.

L’acte de lliurament on han assistit els i les representants de cada comissió ha tingut lloc a la clàssica Plaça Major, on no es celebrava des del 2019, marcant així la tornada d’unes condicions a l’altura de les festes. Des de l’Ajuntament d’Algemesí agraïm a la Junta Local Fallera i a totes les associacions falleres per tota l’organització i la il·lusió depositada en estes Falles 2024.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com