Connect with us

Actualitat

Algemesí obri la zona d’oci per a gossos al parc Salvador Castell

La reforma ha consistit en una nova tanca perimetral més alta, nous accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda amb semàfor i accés per a vehicles de manteniment, font d’aigua per a mascotes i persones, cinc bancs, noves papereres, sanejament d’arbustos i plantació de més arbres, i un circuit d’agility. El pressupost de la reforma és de vora 40.000 euros.

Per a la regidora de Benestar Animal, Quini Giner, “és una zona on els gossos puguen desenvolupar activitats com córrer i jugar, la remodelació ha sigut important perquè el recinte estava abandonat”. Respecte a la continuïtat de la reforma d’altres instal·lacions en diverses zones de la ciutat, Giner ha afegit que “esta és una de les més utilitzades i la intenció és millorar la resta d’instal·lacions per a adequar-les i que tinguen un bon ús”.

L’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, ha destacat l’obertura d’un altre accés per la zona del parc on es troben els bustos i ha insistit en la conscienciació dels usuaris per a mantindre net el recinte: “Cal arreplegar els excrements i les normes per a gossos de races considerades perilloses són les mateixes que en la resta de la ciutat i han de portar boç”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com