Connect with us

Actualitat

Les Falles 2024 tindran 4 mascletaes i un espectacle pirotècnic nocturn

El programa de les Falles 2024 d’Algemesí començarà el 16 de març amb una mascletà que s’afig a les tres que es disparen habitualment. La Pirotècnia Crespo serà l’encarregada de llançar-la dissabte a les 14.00 hores a la plaça del Pla, una zona de la ciutat en què normalment no es celebren activitats d’este tipus i que es pretén dinamitzar amb actes festius i culturals. El mateix dissabte, a les 18.30 h a la plaça Major, l’Orquestra Shadow farà un concert faller obert a tot el món.

Diumenge, 17 de març, arriba el torn de la Pirotècnia Nadal Martí que a les 13.30 h dispararà una nova mascletà al Parc Salvador Castell, on també se celebraran les mascletaes restants. De vesprada, a les 18.30 h es lliuraran a la plaça Major els premis de les Falles d’enguany. En finalitzar l’acte, la Pirotècnia Valenciana ens oferirà, novament al Parc, un espectacle pirotècnic nocturn a les 20.00 h.

La tercera mascletà, a càrrec de la Pirotècnia Lluc, serà dilluns 18 de març a les 13.30 h. El mateix dia, a les 18.30 h, tindrà lloc la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu de la Salut.

Dimarts 19 de març se celebrarà la missa de Sant Josep a la Basílica de Sant Jaume a les 12.00 h i, en acabar, la mascletà de la Pirotècnia Europlà es dispararà a les 14.00 h.

Finalment, pel que fa a l’horari de la cremà de falles, a les 21.00 h començarà la cremà de falles infantils, exceptuant el primer premi, que ho farà a les 22.00 h. A les 23.00 h s’iniciarà la cremà de les falles grans i a la 1.00 h es cremarà la falla que haja guanyat el primer premi.

Des de la Regidoria d’Igualtat d’Oportunitats s’instal·larà dissabte, de 16.00 h a 18.30 h, un punt violeta per a fomentar un entorn festiu i segur.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com