Connect with us

Actualitat

Educació publica el calendari d’admissió i matriculació d’infantil, primària, ESO i batxillerat per al curs 2024-2025

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ja ha publicat el calendari d’admissió i matriculació per al pròxim curs escolar en els nivells d’infantil, primària, ESO i Batxillerat.

Una de les novetats per al pròxim curs és que en Infantil, Primària i ESO les famílies poden sol·licitar fins a 20 opcions de centres educatius ordenades per prioritat, davant de les 10 opcions que hi havia fins ara.

La presentació de sol·licituds per a obtenir plaça en infantil i primària es realitzarà del 30 de maig al 6 de juny. Després de la baremació de les sol·licituds, es publicaran les llistes provisionals l’1 de juliol i les definitives el 15 de juliol. D’aquesta manera, la matrícula telemàtica serà del 15 al 19 de juliol i la presencial del 15 al 23 de juliol.

Per la seua banda, la presentació de sol·licituds per a l’alumnat de Secundària serà del 4 al 10 de juny. Les llistes provisionals es publicaran l’11 de juliol, després de la presentació de reclamacions es publicaran les llistes definitives el 22 de juliol. A continuació, del 22 al 25 de juliol es procedirà a la matrícula telemàtica i del 22 al 26 de juliol a la presencial.

Quant a l’admissió en Batxillerat, la presentació de sol·licituds serà de 4 al 10 de juny i la publicació de llistes provisionals el 16 de juliol. Posteriorment, el 25 de juliol es publicaran les llistes definitives per a fer la matrícula telemàtica del 25 al 30 de juliol i la presencial del 25 al 31 de juliol.


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que va ser un dia molt…

Per a sol·licitar plaça en un centre d’Educació Especial o unitats específiques en centres ordinaris el termini serà del 30 de maig al 6 de juny.

La presentació de sol·licituds per a obtindre plaça en un centre educatiu s’ha de fer de manera telemàtica a través de la web específica que s’activarà en pròximes dates.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com