Connect with us

Esports

Algemesí i Alginet recuperen la Volta Ciclista a la Ribera

La carrera ciclista per excel·lència de la comarca torna a celebrar-se vint anys després i ho farà pels carrers d’Algemesí. Així mateix, de les tres etapes, que es disputaran els dies 27 i 28 d’abril de 2024.

La competició començarà a les 9:00 h del 27 d’abril en Algemesí amb una contrarellotge individual per un recorregut de 6,4 km que a més servirà com Trofeu Germán Puchades per al guanyador de l’etapa.

Aquest mateix dia, amb eixida a les 17:00 h es disputarà en Alginet una etapa de muntanya de 69,7 kg amb cinc pujades a la urbanització de Los Lagos. Aquesta etapa està dedicada al ciclista Juan Carlos Berenguer Roski.

El diumenge 28 d’abril la Volta Ciclista a la Ribera finalitzarà en Algemesí amb una etapa que de 72 km on es decidirà el guanyador de la competició.

Juan Enrique Ribes, regidor d’Esports, ha dit: «Després de dues dècades que no se celebra aquesta emblemàtica Volta a la Ribera, la cursa torna a omplir els carrers d’Algemesí acostant-nos l’emoció de la competició ciclista i un sentit de renovació i unió entre nosaltres. És innegable que aquesta cursa ens dona l’oportunitat de viure moments de glòria i celebració per l’esport que ha sigut part de la identitat de molts algemesinencs al llarg de la vida».

Subscriu-te al nostre Butlletí Setmanal

Rep les noticies més destacades de la setmana y molt més a la teua bústia de correu electrónic

No enviem spam Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

L’Ajuntament d’Algemesí ha sigut la seu de la presentació oficial de la Volta a la Ribera, on acudiren el primer tinent d’alcalde d’Alginet, Andrés Añón; el president de la Federació Valenciana de Ciclisme, José Enrique Gutiérrez; l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, i membres de les corporacions municipals d’Algemesí i d’Alginet.

Finalment, la competició de ciclisme donarà el nom de l’algemesinenc Germán Puchades al trofeu que es lliure en la nostra ciutat, en reconeixement de la seua trajectòria en el món del ciclisme.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com