Connect with us

Cultura

Els Premis Literaris Ciutat d’Algemesí celebren la 7a edició

El Teatre Municipal d’Algemesí acollirà el divendres 19 d’abril, la 7na edició dels Premis Literaris Ciutat d’Algemesí, organitzats per Andana Editorial, l’Ajuntament d’Algemesí i la Fundació Caixa – Cooperativa.

Els guardons premiaran una obra de narrativa i una obra de poesia, entre un total de 23 novel·les i 16 poemaris que s’han presentat a concurs en aquesta edició. Les dues obres seran editades i publicades per Andana. 

L’acte d’entrega de premis començarà a les 19 hores, i comptarà amb la participació de Ricard Peris, editor d’Andana Editorial, José Javier Sanchis, alcalde d’Algemesí, i l’històric escriptor local Enric Lluch, que dona nom al premi de narrativa. A més a més, durant l’acte actuaran els joves músics de La Petite Bande, l’ensemble de violins de la prestigiosa escola de Sentir Estudi Suzuki, ubicada a Guadassuar. 

El destacat número d’obres que opten als guardons demostra la consolidació dels Premis Literaris Ciutat d’Algemesí dins del teixit de creació literària de la Ribera i la província de València. La primera edició va tindre lloc el 2018, impulsada per Andana Editorial, l’Ajuntament d’Algemesí i la Fundació Caixa – Cooperativa. En aquests anys, els Premis Literaris Ciutat d’Algemesí han guardonat tant a joves escriptores i escriptors que després han fet carrera en el món de la literatura (com Puri Mascarell, premiada el 2018 per Centre Comercial l’Oblit, o Paula Ferrer, guanyadora el 2020 amb Joana Cordons i la Colla Perduda) com també a narradors i poetes ja consolidats (com Teresa Broseta, premi de Poesia el 2018 per Poesia de nit i de dia).

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com