Connect with us

Cultura

Algemesí obri la Fira del Llibre nadalenca

La Fira del Llibre aplega a Algemesí amb el lema «Per Nadal, la cultura és un regal». L’esdeveniment literari pretén atraure tots els amants de la lectura. La seua inauguració, programada per al dissabte 16 de desembre a les 11.30 hores al Parc Salvador Castell, marcarà l’inici d’una jornada plena d’activitats que finalitzarà el mateix dia a les 20.30 h.

Després de la inauguració, a les 12.00 h començarà el primer taller, ‘Les cordes vocals’, tot seguit, a les 13.00 h, s’han programat diferents entrevistes a autors locals. La següent activitat serà a les 17.00 h de la vesprada amb el contacontes ‘Contes de xiquets/es del món’ a càrrec de Rebombori Cultural i, a continuació, el segon i últim taller de la jornada, ‘Ciència divertida’, a càrrec d’Enric Ramiro, a les 18.00 h.

A més d’aquestes activitats, la fira també comptarà amb la presència d’algunes editorials i llibreries i autors locals que participaran en la firma de llibres.

Carmina Gómez, regidora de Cultura i Educació, comenta que: «L’objectiu d’esta iniciativa és portar el llibre a mà, a l’abast de la gent. Volem que per Nadal es fomente la lectura, que està molt abandonada, i es regalen llibres perquè llegir és cultura i és aprendre».

Per altra part, el cofundador de l’editorial Gusanillo i promotor d’aquesta Fira del Llibre, Amadeo Espinosa, afirma: «En aquesta era en la qual estem tan connectats de manera digital, tindre la possibilitat d’endinsar-te en un llibre és un regal i, durant la Fira del Llibre, a més de donar un ambient cultural i literari, volem oferir a la gent l’oportunitat de comprar un llibre per a regalar als seus estimats».

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com