Connect with us

Cultura

Enric Llopis presenta ¡A la Huelga! a la biblioteca municipal

L’agrupació d’Esquerra Unida d’Algemesí ha organitzat la presentació del llibre d’Enric Llopis, ¡A la Huelga! Militancia y lucha de clases en Valencia, que se celebrará a la biblioteca municipal d’Algemesí el dijous 14 de desembre a les 19:00 h.

Fina Machí presentarà l’esdeveniment que comptarà amb la presència de l’autor, Enric Llopis, i dels sindicalistes valencians Vicent Maurí i Ventura Montalban.

El llibre “¡A la huelga! Militancia y lucha de clases en Valencia (1975-2022)” relata biografies i conflictes laborals en què van participar nou sindicalistes durant quatre dècades: Antonio Pérez Collado; Catalina Socias; Maxi Moro i Nicol Comes; Mamen Soler; Vicent Maurí; Ximo Jordà; Ventura Montalbán; Gloria Martínez i Alberto Guerrero. Ja jubilats, van estar empleats en diferents sectors, com el tèxtil, l’automobilístic, l’educació, l’ebenisteria o l’àmbit rural a l’Horta de València.

Vicent Maurí es va afiliar a l’STEPV el 1985 i des d’aleshores ha tingut càrrecs de diferents responsabilitats com ser el portaveu fins a la seua jubilació el 2022. Ventura Montalban milita des de fa molts anys a CCOO PV i actualment és el seu secretari de Migració i Cooperació.

Enric Llopis (1971) és periodista i des de 2008 col·labora habitualment en les diferents seccions del periòdic Rebelion.org. Durant una dècada, ha simultaniejat el seu treball professional en gabinets de comunicació institucionals amb la col·laboració en mitjans ‘alternatius’ del País Valencià com a L’Avanç, L’Accent o Ràdio Klara. Ha publicat articles periodístics durant la seua estada en Palestina, Cuba i Guatemala, a més d’articles i entrevistes a Diagonal, El Vell Talp, Kaos en la Red i Crònica Popular. És autor, junt a Manolo Monereo i Héctor Illueca, del llibre “Per Europa i contra el sistema euro”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com