Connect with us

Actualitat

Algemesí presenta la VII Ruta de la Tapa amb 24 establiments

Torna la Ruta de la Tapa a Algemesí. El dijous dia 2 de maig començarà una nova edició de la Ruta de la Tapa i com els passats anys, continuara durant la resta de dijous, on els 24 establiments participants oferiran la seua proposta gastronòmica.

Cada bar o restaurant presenta un màxim de tres tapes, les quals tindran un cost de 2,50 €. En total els consumidors podran gaudir de 70 tapes en total.

Com a novetat, aquest any un jurat avaluarà les tres millors tapes en les categories: tapa més casolana, per a aquella tapa que capture l’essència de la cuina tradicional; tapa més innovadora, reconeixent la creativitat i originalitat; i la tapa elaborada amb productes de proximitat, premiant l’ús d’ingredients locals i suport a l’economia de la nostra comunitat. Així s’entregaran tres premis per valor de 300 € en subministrament de beguda en Berca Distribucions.

Entre les novetats, aquest any s’ha dissenyat una cartelleria especial per a cada restaurant amb les seues tapes, així com una pissarra personalitzada que assenyalarà els establiments participants. El cartell també disposa d’un codi QR amb un mapa que indica on es troben tots els bars i restaurants.

Els locals que formen part de la campanya són: Dulce Tentación, Restaurant Trencadís, Més Que Bo, Bar Cantonet, L’Encontre Bar&Cafeteria, El Clandestino, La Bodegueta, La Quimera, Secret Brassa, The Burger Film, Jing Tonic, Gelateria Reviejo, Snack Pere, Bar Colón, El Passeig, La Garrofera, Bar Chester, Pizza Pala, Manhattan, Bar Beer, Mel de Romer, La Cerveseta, Pastisseria Monar i Guateke.


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que va…

L’acte de presentació de la VII Ruta de la Tapa es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí i va comptar amb la presència de representants d’ACSA i EMPAL, membres de la corporació municipal i dels establiments participants.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com