Connect with us

Actualitat

Blasco Ibáñez i la Casa de la Música deixen de ser col·legis electorals

Les persones que habitualment acudien a votar a la Casa de la Música o el col·legi Blasco Ibáñez, a partir d’ara hauran de fer-ho en el Centre Polivalent. Esta es una mesura que ja s’aplicarà en les pròximes eleccions al Parlament Europeu que tindran lloc el 9 de juny de 2024.

Aquesta es una una desició que té la intenció de garantir les millors condicions per als votants i els membres de les meses electorals d’aquests dos col·legis.

Els motius pels quals s’ha pres esta decisió són criteris d’accessibilitat, aforament i condicions ambientals. En primer lloc, per tal de garantir l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, tant als locals electorals com als banys.

El segon motiu és l’aforament dels dos centres. Els processos electorals convoquen centenars de persones que col·lapsen entrades i corredors, en estos edificis molt estrets, se solen produir situacions de massificació en l’interior i llargues cues al sol com les viscudes en les últimes eleccions celebrades al juliol de 2023.

Les condicions ambientals, els dos locals no compten amb aire condicionat i algunes aules tampoc tenen finestres. Això, sumat a la massificació que provoquen les cues i el fet que han de ser ocupats durant vora 15 hores pels membres de les meses, fa inevitable considerar el canvi a un espai que garantisca millors condicions al llarg de tota la jornada.


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que…

Com que el Centre Polivalent és un edifici accessible, que compta amb multitud de banys adaptats, aire condicionat, gran aforament i suficient aparcament al seu voltant, es considera l’edifici municipal més adequat per a garantir el benestar dels ciutadans.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com