Connect with us

Actualitat

Justícia presenta a Algemesí el projecte pilot que dota als Jutjats de pau de nous equips tecnològics per a realitzar videoconferències

La directora general de Justícia, Cristina Gil, s’ha reunit amb l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, per a presentar el projecte pilot del sistema de videoconferència entre Jutjats de pau i tots els jutjats d’Espanya.

A Algemesí, aquest sistema permetrà que els ciutadans no hagen de desplaçar-se des del seu municipi per a realitzar compareixences i declaracions quan siguen citades pels Jutjats.

D’aquesta manera, la Conselleria de Justícia i Interior, en el seu compromís amb la modernització de l’Administració de Justícia i de dotar als seus professionals amb les millors eines, ha decidit proveir a la justícia de Pau de nous i moderns equips per a poder realitzar videoconferències en condicions òptimes.

D’aquesta manera, es posarà a la disposició d’un terç dels Jutjats de pau servits per funcionaris de Justícia d’equips complets de videoconferència proveïts de pantalla i càmera.

La resta de Jutjats de pau rebran equipament complementari per a poder realitzar videoconferències consistent en altaveus dotats de gran qualitat de so gràcies al micròfon de 360 graus, la cancel·lació de ressò incorporada i el control de crides.

Així, aquesta reforma atribueix competències als Jutjats de pau de les quals abans mancaven, i fa necessari dotar als mateixos de les eines necessàries per a l’ús de forma generalitzada de videoconferències, que ara resulta obligatori.

D’altra banda, la Conselleria de Justícia i Interior implantarà en aquesta legislatura la Justícia de proximitat en tots els municipis de la Comunitat Valenciana per la qual es digitalitzen tots els Jutjats de pau i podran realitzar declaracions i compareixences davant els tribunals sense haver de desplaçar-se del seu municipi.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com