Connect with us

Falles

Jèssica Roig i Daniela Calvo elegides Falleres Majors d’Algemesí per a l’any 2025

La ciutat d’Algemesí ja té Falleres Majors per a l’any 2025. Jèssica Roig i Daniela Calvo han sigut escollides Fallera Major i Fallera Major Infantil de la ciutat a l’acte que es va celebrar a la sala de plens del consistori i va reunir a desenes de persones de les comissions falleres de la ciutat.

Les quatre aspirants a màximes representants del món faller algemesinenc, dues a Fallera Major i dues a Fallera major infantil, ja havien participat en una jornada de convivència el passat 20 d’abril, on el jurat va valorar a les aspirants en un procés de dues parts. En primer lloc, havien d’anar vestides de valenciana i tot seguit veure-les desfilar, saludar i caminar. Tot seguit la segona part va consistir en una entrevista individual a porta tancada.

El divendres 3 de maig, a la sala de plens es va celebrar la votació final amb l’assemblea de presidents de la Junta Local Fallera on finalment van sortir escollides com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de la ciutat Jèssica Roig i Daniela Calvo.

Aquest any ha sigut la primera vegada en el que el procediment d’elecció de les falleres majors ve establert en el reglament faller, en el que s’indica que s’escollira per cinc vots, quatre dels quals per part d’un jurat extern i un per majoria dels presidents de les comissions falleres. En aquesta ocasió el jurat extern vaestar format per tres falleres majors de municipis de la província de València i un president de falla i de sector de València.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com