Connect with us

Actualitat

Les comissions falleres d’Algemesí reciclen 30.200 kg de vidre

L’empresa Ecovidrio ha plantat onze lledoners al parc Bernat Guinovart, un premi que reconeix el compromís pel reciclatge de les comissions falleres de la ciutat d’Algemesí, gràcies als 30.200 quilos de vidre que depositaren als contenidores durant les passades festes falleres.

Aquest reconeixement forma part de la campanya “La Plantà del Vidre”, en la que el passat any participaren tretze municipis valencians. Roberto Fuentes, Gerent de Zona d’Ecovidrio explica: “L’objectiu fonamental és conscienciar en un moment molt especial de gran generació de vidre, com són en les Falles, on és un material que es produeix en grans quantitats”.

Aquesta campanya compta amb tres premis, els quals la ciutat d’Algemesí els ha aconseguit tots. Un és al municipi que més recicle d’entre els 13 que estan participant. Un altre és premiar a les comissions falleres que superen un repte de reciclatge de vidre, en aquest cas totes les comissions falleres han superat eixe repte de reciclar més de 400 quilos. Per últim, també s’ha guardonat al mateix municipi, en superar la quantitat que vam fixar l’any passat.

Representants de les onze comissions falleres de la ciutat i la Junta Local Fallera van estar presents en aquest esdeveniment i aprofitaren l’ocasió per a ultimar els detalls d’aquesta plantà, i apadrinar cadascuna d’elles un lledoner. Carla Carbonell i Salut Oroval, Fallera Major i Fallera Major Infanti de la ciutat valoraren: “és un orgull Algemesí haja guanyat aquesta iniciativa. Des del món faller sempre estarem a favor de les iniciatives per a la conservació del medi ambient”.

L’alcalde de la ciutat José Javier Sanchis va aprofitar l’ocasió per a felicitar el col·lectiu faller per la seua implicació en el reciclatge de vidre, així mateix va valorar el premi d’Ecovidrio, ja que “els onze arbres contribuiran a millorar l’entorn i fer eixa cobertura d’ombra que d’ací a uns anys començarà a notar-se”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com