Connect with us

agenda-serveis

Calendari de recollida de residus d’Algemesí [2024]

La ciutat d’Algemesí es caracteritza per la recollida de residus porta a porta. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es publica cada any un calendari en què es pot consultar els dies que no hi ha servei de recollida de fem, o pel contrari quins dies es poden traure per a la seua recollida mobles i efectes usats.

Cal recordar al ciutadà, que per a la recollida de mobles i efectes usats s’ha de sol·licitar previ avís a l’empresa responsable, ja siga per telèfon de 9:30 a 13:30 (900 922 612) o al correu electrònic (algemesi@tetma.com) No es podran traure sense previ avís i com a màxim objectes d’unes dimensions de 1m³ o 4 objectes menuts.

Els dies marcats en roig en el calendari no s’ha de depositar cap mena de residu a la via pública o als contenidors.

Els dies marcats en color marró es recolliran mobles i efectes usats.

Recollida de fem i residus

Si et preguntes si hui hi ha servei de recollida de residus a la ciutat d’Algemesí, has de saber que el camió del fem surt cada nit excepte els dissabtes i vespres de festius. Tal com pot es pot observar al calendari de la part superior, els dies marcats en roig no hi ha recollida de fem.

Recollida de mobles i efectes usats a Algemesí

Tots els dimecres de l’any, a excepció del dia 14 d’agost, hi ha servei de recollida de mobles i efectes usats. És important saber que actualment s’ha de sol·licitar previ avís la recollida d’aquests objectes, siga per vía telefònica o per correu electrònic.

  • Telèfon: 900 922 612 (horari de 9:30 a 13:30)
  • Correu electrònic: Algemesi@tetma.com

Cal destacar que no es podran traure ni es recollirà cap moble o efecte usat sense avís previ. Així mateix, les dimensions màximes són de 1m³ o 4 objectes menuts.

Recollida de paper/cartó i envasos

Els residus que es poden reciclar com el paper, cartó i plàstics i envasos s’han de depositar als contenidors corresponents que es troben repartits per diferents punts de la ciutat.

Ecoparc d’Algemesí

La ciutat d’Algemesí disposa d’unes instal·lacions on es poden depositar tota mena de residus com enderrocs, fusta, plàstics, electrodomèstics, mobles usats, matalassos i molt més. Si et preguntes on està l’ecoparc d’Algemesí es troba als afores en Partida del Pla, 2.

Horari de l’Ecoparc d’Algemesí

Si et preguntes quan està obert o tancat l’ecoparc d’Algemesí. A continuació et deixem l’horari.

  • Dilluns a divendres: de 8:00 a 20:00
  • Dissabte: de 8:00 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
  • Diumenges: Tancat

Calendario de recogida de basuras de Algemesí [2024]

La ciudad de Algemesí se caracteriza por la recogida de residuos puerta a puerta. Por este motivo, desde el Ayuntamiento se publica cada año un calendario en el que se puede consultar los días que no hay servicio de recogida de basura, o por el contrario qué días se pueden sacar para su recogida muebles y efectos usados.

Hay que recordar al ciudadano, que para la recogida de muebles y efectos usados se tiene que solicitar previo aviso a la empresa responsable, ya sea por teléfono de 9:30 a 13:30 (900 922 612) o al correo electrónico (algemesi@tetma.com) No se podrán sacar sin previo aviso y como máximo objetos de unas dimensiones de 1m³ o 4 objetos pequeños.

Los días marcados en rojo en el calendario no se tiene que depositar ningún tipo de residuo a la vía pública o a los contenedores.

Los días marcadors en marrón se recogerán muebles y efectos usados.

Recogida de basura y residuos

Si te preguntas si hoy hay servicio de recogida de residuos en la ciudad de Algemesí, tienes que saber que el camión de la basura sale cada noche excepto los sábados y vísperas de festivos. Tal como puede se puede observar en el calendario de la parte superior, los días marcados en rojo no hay recogida de basura.

Recogida de muebles y efectos usados en Algemesí

Todos los miércoles del año, a excepción del día 14 de agosto, hay servicio de recogida de muebles y efectos usados. Es importante saber que actualmente se tiene que solicitar previo aviso la recogida de estos objetos, sea por vía telefónica o por correo electrónico.

  • Teléfono: 900 922 612 (horario de 9:30 a 13:30)
  • Correo electrónico: Algemesi@tetma.com

Hay que destacar que no se podrán sacar ni se recogerá ningún mueble o efecto usado sin aviso previo. Así mismo, las dimensiones máximas son de 1m³ o 4 objetos pequeños.

Recogida de papel/cartón y envases

Los residuos que se pueden reciclar como el papel, cartón y plásticos y envases se tienen que depositar a los contenedores correspondientes que se encuentran repartidos por diferentes puntos de la ciudad.

Ecoparque de Algemesí

La ciudad de Algemesí dispone de unas instalaciones donde se pueden depositar todo tipo de residuos como escombros, madera, plásticos, electrodomésticos, muebles usados, colchones y mucho más. Si te preguntas dónde está el ecoparque de Algemesí se encuentra en las afueras en Partida del Pla, 2.

Horario del Ecoparque de Algemesí

Si te preguntas cuándo está abierto o cerrado el ecoparque de Algemesí. A continuación te dejamos el horario.

  • Lunes a viernes: de 8:00 a 20:00
  • Sabado: de 8:00 a 13:30 i de 15:30 a 19:30
  • Domingos: Cerrado

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com