Connect with us

Actualitat

L’IES Bernat Guinovart oferirà un nou Batxillerat

A partir del pròxim curs, els estudiants que vulguen estudiar el batxiller artístic en la via de Música i Arts Escèniques podran fer-ho a l’IES Bernat Guinovart, convertint-se així en el primer centre d’Algemesí en oferir totes les modalitats de Batxillerat.

Fins al moment, els alumnes que escollien aquests estudis havien d’estudiar fora d’Algemesí. La ciutat més propera era Alzira, però molts alumnes trobaven dificultats accedir pel problema logístic del transport, de forma que acabaven estudiant en altres localitats.

Des del centre celebren que després d’anys reclamant poder impartir també el batxillerat Artístic en la via d’Arts de Música i Arts Escèniques: “Finalment, Conselleria ha concedit al nostre centre poder impartir-ho a a partir del curs 2024-2025”.

Així mateix, valoren com la ciutat d’Algemesí és una ciutat on els estudis de música i dansa està present en la vida de molts xiquets i xiquetes, ja siga en l’Schola Cantorum, el Conservatori de Música i Dansa i l’Escola de Música José Moreno Gans de la Societat Musical d’Algemesí.

D’aquesta manera, els alumnes que volien continuar amb els seus estudis superiors en els vessants de música, dansa o teatre, ara podran fer-ho a Algemesí i tal com explica Xelo González, professora de música “a partir de setembre la vida de molts joves d’Algemesí serà més còmoda i fàcil, ja que no hauran de destinar una hora o més de la seua vida a desplaçar-se a altres poblacions per a fer un batxillerat. Fins ara se’ls penalitzava la seua vocació artística, això s’ha acabat”.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com