Connect with us

Festes

Samuel Navalón triomfador de la Setmana de Bous d’Algemesí

El joneguer d’Aiora Samuel Navalón ha sigut el guanyador de la Taronja d’Or de la Setmana taurina d’Algemesí. Per altra banda, els algemesinencs Juan Alberto Torrijos i Nek Romero aconsegueixen els premis Taronja de Plata i Detall per al Record Berca TV, respectivament.

El triomfador de la fira taurina va tallar una orella en el sext festeig celebrat el dijous 28 de setembre amb jònecs de la ramaderia Lagunajanda.

Pel que fa a Nek Romero, el joneguer local va participar en el segon i vuité festeig tallant un total de tres orelles amb jònecs de Virgen Maria, Victoriano del Río i Toros de Cortés.

Juan Alberto Torrijos, guanyador de la Taronja de Plata, guardó per als joneguers de les escoles taurines, va aconseguir tallar dues orelles en la tercera jornada. Aquest reconeixement li permet debutar el pròxim any en picadors a la plaça de bous d’Algemesí.

Continuant amb els premis, Sebastián Fernández ha obtingut el reconeixement a millor rellonejador. Víctor del Pozo ha sigut el millor Banderiller. El jònec Rompe – Puas de la ramaderia Dolores Aguirre ha sigut el millor jònec. Finalment, cal destacar que els premis a millor picador i millor ramaderia han quedat deserts aquesta edició.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com