Connect with us

Cultura

Alexis Lara presenta ‘Negacionisme de gènere’ a la biblioteca Municipal d’Algemesí

El sociòleg algemesinenc Alexis Lara ha presentat el seu primer llibre Negacionisme de gènere a la sala Vicent Castell de la biblioteca municipal d’Algemesí.

En aquesta obra, l’autor escodrinya en els racons més térbols amagats darrere del teló de l’antifeminisme. Quan la covid-19 va col·lapsar les societats, el confinament domiciliari donà pas a tot un submon de negacionisme i conspiracions que qüestionaven allò que es donava per garantit.

Aquesta obra escodrinya en els racons més térbols amagats darrere del teló de l’antifeminisme. Quan la covid-19 va col·lapsar les societats, el confinament domiciliari donà pas a tot un submon de negacionismes i conspiracions que qüestionaven allò que donàvem per garantit.

Enmig del remolí, el negacionisme de gènere torna a emergir amb nous estils comunicatius que soscaven els fonaments de la igualtat entre homes i dones. Quan el moviment feminista semblava haver conquerit espais en l’agenda política i mediàtica, la reacció antifeminista ha irromput de nou amb força negant la construcció social del gènere.

D’on naix i qui impulsa aquest negacionisme? Quins lobbies l’alimenten? Per què han decidit posar el feminisme en el seu punt de mira? Quins factors provoquen que el patriarcat, com a estructura històrica de dominació, encara siga negat per tanta gent?

Subscriu-te al nostre Butlletí Setmanal

Rep les noticies més destacades de la setmana y molt més a la teua bústia de correu electrónic

No enviem spam Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Amb un estil divulgatiu i una mirada crítica, l’obra analitza els meandres del negacionisme i exposa la realitat que resideix al cor del moviment antifeminista. A través d’aportacions de les ciències socials, l’autor ofereix una guia per a comprendre els orígens i les motivacions d’aquest moviment i proporciona eines a totes les persones que defensen una societat basada en la justícia i la igualtat per a desarmar els arguments negacionistes.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com