Connect with us

Actualitat

L’Escola Pia d’Algemesí celebra la 3a cursa nocturna a benefici d’Asfal

Per tercer any consecutiu, l’Escola Pia prepara la cursa solidària a benefici de d’Asfal Associació d’Amics i Familiar de l’Alzheimer, donant així visibilitat a la realitat social que atén aquest col·lectiu.

La cursa se celebrarà el pròxim divendres 3 de maig a les 20:00 h i donarà eixida des del centre educatiu d’Escolapis. Professors i responsables del centre educa, representants del consistori i d’Asfal han presentat aquesta edició a la sala de plens de l’Ajuntament.

José Manuel Espiritusanto, director del col·legi Escolapis d’Algemesí ha expressat que l’objectiu de l’activitat: “és traure l’escola al poble i mobilitzar a la gent d’Algemesí en una opció d’oci saludable, que a més té un vessant social que per a nosaltres és molt important. Es tracta d’un projecte que atén una realitat social que té la ciutat on hi ha un col·lectiu de persones dependents i un col·lectiu de persones que les ajuden”.

La primera edició va destinar la recaptació per a col·laborar a la població d’Ucraïna, però en la segona edició, igual que enguany, la recaptació es destinarà a Asfal. Maruja González, presidenta d’aquesta agrupació va aprofitar per a agrair en nom d’Asfal “a totes persones que fan realitat aquestes curses solidàries, i animar que continuen fent-se.”


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que va ser un dia molt…

L’alcalde de la ciutat José Javier va destacar: “no sols és una cursa on es fomenta un poc l’activitat física, sinó que té una implicació dins d’un projecte educatiu, de transmetre uns valors i que això comporte també una labor social”.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com