Connect with us

Esports

Els Maristes d’Algemesí es consolida a la tercera posició amb una victòria contra el Torrevieja

El Monsolar Club d’Handbol Maristes d’Algemesí ha aconseguit una contundent victòria contra el Club d’Handbol Mare Nostrum de Torrevella amb un resultat final de 39 a 21 al pavelló 9 d’octubre.

Des del principi, els Maristes d’Algemesí van mostrar-se molt superiors en la pista, aconseguint un parcial de 7 a 3 en els quinze primers minuts. Van mantenir la renda al marcador fins al descans, deixant-lo en 18 a 11. A la represa, els col·legials van tirar d’ofici per mantenir el seu domini i van aconseguir una diferència còmoda al marcador de 18 gols, amb un resultat final de 39 a 21. Cal destacar les actuacions de Sebastián Restrepo i Marc Adam, que van anotar 9 i 7 gols, respectivament.

Amb aquesta victòria, el Maristes d’Algemesí es situa en tercera posició a la classificació, igualat amb 36 punts amb el Servigroup Benidorm, a qui visitaran la propera jornada per defensar aquesta posició a tres partits del final de la temporada.