Connect with us

Actualitat

Asocalge dona 7.000 euros al servei d’oncologia de l’Hospital de la Ribera

L’Associació del Càncer d’Algemesí (Asocalge) ha fet entrega d’un donatiu de 7.000 euros al servei d’oncologia de l’Hospital Universitari de la Ribera, el qual es destinarà a la investigació.

Aquest donatiu és fruit de les iniciatives benèfiques i solidàries que Asocalge desenvolupa al llarg de l’any a la ciutat d’Algemesí amb la finalitat de donar suport a la investigació oncològica de diversos centres sanitaris.

Amb 7.000 euros, aquesta és la primera donació d’un total que 30.000 euros que es repartirà al departament que dirigeix la doctora Ana Molina a la fundació Fisabio (3.000 €), al departament d’oncologia de l’hospital La Fe. de València (5.000 €) i la donació més important (15.000 €) es destinarà a la investigació del IVO (Institut Valencià d’Oncologia).

Emilia Ferragud expresidenta d’Asocalge ha destacat: “aquest és un any en el qual podem estar contents perquè gràcies als veïnsd’Algemesí i els nostres amics d’altres pobles, que també col·laboren en la nostra agrupació, hem aconseguit un xifra molt important”.

El Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari de la Ribera té previst destinar aquesta donació a donar continuïtat al treball de la data manager o coordinadora d’assajos clínics, requisit fonamental per a poder participar en la realització d’assajos clínics. En aquest sentit, s’ampliaran les seues hores de treball per a maximitzar la seua contribució.

El data manager oncològic exerceix un paper crucial en la gestió de dades durant els assajos clínics relacionats amb el càncer, contribuint a la validesa i confiança dels resultats obtinguts i al compliment dels estàndards de qualitat i regulacions aplicables.

“L’objectiu últim d’aquestes iniciatives és el de continuar avançant en el desenvolupament de l’Oncologia per a oferir als nostres pacients una atenció excel·lent i especialitzada. La participació en un assaig clínic pot suposar una oportunitat de rebre una alternativa terapèutica que podria ser més eficaç que el tractament convencional”, ha assenyalat Teresa Taberner, cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital de la Ribera.

Cal recordar, en aquest sentit, que l’Hospital d’Alzira ha diagnosticat en 2023 més de 1000 nous casos de càncer.

La donació realitzada per Asocalge, de mans de l’actual presidenta, Clotilde Beltrán, ha sigut arreplegada pels facultatius del Servei d’Oncologia del centre alzireny, que han estat acompanyats per la gerent del departament, Rosabel Ribes. També ha sigut present l’anterior presidenta de Asocalge, Emilia Ferragut.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com