Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament d’Algemesí es compromet publicar l’ordenança per a instal·lar carregadors de cotxes elèctrics davant dels establiments

L’agrupació de comerciants d’Algemesí ACSA s’ha reunit amb l’alcalde de la ciutat, José Javier Sanchis i representants de Caixa Rural i MyRecargas, l’empresa encarregada del subministrament i la instal·lació dels carregadors, per abordar la iniciativa d’implantar carregadors de vehicles d’ús públic a les portes dels comerços.

Fa més d’un any que ACSA va presentar aquesta proposta al consistori amb l’objectiu d’impulsar la mobilitat sostenible en la ciutat. Una iniciativa en la qual es permetera als comerços que complisquen certs requisits, instal·lar un carregador per a cotxes elèctrics a la porta del seu establiment.

En aquesta proposta hi havia un pla de finançament amb l’entitat bancària local Caixa Rural que abastia tot el cost de l’obra, ja que el cost de la instal·lació l’assumiria cada comerç.

Després d’un any des que es va llançar aquesta proposta, les parts implicades s’han reunit per impulsar l’ordenança municipal que regularà aquesta proposta. Segons expliquen des d’ACSA, a pesar de l’alcalde de la ciutat ha reiterat la seua voluntat de portar endavant aquesta ordenança “reconeix que han sorgit problemes durant els últims mesos, un d’ells la compensació a l’empresa concessionària de l’explotació de la ORA” també ha advertit que “l’ordenança no agradarà a alguns comerços”.

Des d’ACSA han remarcat la importància de crear zones de càrrega en la pública que possibilite als veïns fer el pas cap a una mobilitat sostenible.


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que va ser un dia molt calorós i que quasi tots…

Punts de càrrega lenta

A diferència dels punts que l’empresa Tesla muntarà en l’accés a l’autopista d’Algemesí. Els punts de càrrega que els comerciants d’Algemesí pretenen instal·lar amb aquesta iniciativa són punts de càrrega lenta, de 3 a 6 kW/h, amb la finalitat de què els clients puguen aparcar i recarregar el seu vehicle mentre realitzen les seues compres i, per altra banda, poder carregar el vehicle durant la nit.

Per altra banda, els comerciants es compromet amb oferir el kW/h a preus competitius, i utilitzar el carregador com a valor afegit al seu establiment.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com