Connect with us

Actualitat

L’Hospital de La Ribera i l’associació Amamanta firmen un acord de col·laboració per a implantar el voluntariat en lactància materna

L’Hospital Universitari de La Ribera i l’Associació Amamanta han firmat un acord de col·laboració per a la implantació del voluntariat en lactància materna en el centre sanitari d’Alzira.

Amamanta, grup de suport a la lactància materna, és una associació sense ànim de lucre que té entre els seus objectius fundacionals el suport a la mare i família lactant, allí on es trobe.

En virtut d’este acord, Amamanta podrà desenvolupar a l’Hospital de La Ribera els seus fins com a associació com ara, el voluntariat de mares creant tallers de lactància; l’impuls de la lactància natural a demanda del bebé i el foment de l’inici precoç de la lactància.

Així mateix, la citada associació podrà col·laborar en cursos i xarrades amb temàtica de lactància materna.

L’Hospital Universitari de La Ribera per part seua, i com consta en l’acord, “reconeix l’important paper del voluntariat com a mecanisme canalitzador de les legítimes inquietuds de les persones i de les organitzacions sense ànim de lucre en l’acompliment d’activitats altruistes”.

Esther Gómez, coordinadora d’infermeria de l’Hospital de La Ribera, ha destacat la importància fonamental de la lactància materna per a la salut tant dels nounats com de les mares. “La llet materna és l’aliment més complet i adequat per als bebés, proporcionant-los els nutrients essencials i enfortint el seu sistema immunològic des del primer dia”, ha afirmat Gómez. 

A més, ha ressaltat que la lactància materna no sols beneficia al bebé, sinó que també aporta avantatges significatius per a la salut de la mare, “com la reducció del risc de càncer de mama i la creació d’un vincle emocional profund entre mare i fill”. 


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que va ser un dia molt calorós i que quasi tots els xiquets…

Com ha indicat Esther Gómez, “este acord evidencia el compromís de l’Hospital de La Ribera per a promoure i secundar activament la lactància materna com una pràctica vital per al benestar de les nostres famílies”

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com