Connect with us

Cultura

Algemesí presenta la desfilada de moda “Dames de la Foscor”

El Museu Valencià de la Festa acollirà, el dissabte 21 d’octubre, la presentació del catàleg Dames de la Foscor amb una desfilada que fa homenatge a l’herència del color negre en la moda espanyola del segle XX-XXI i a la creativitat de destacats dissenyadors, des de Cristobal Balenciaga fins a les visions contemporànies d’Amaya Arzuaga i Roberto Verino.

Aquesta presentació destaca el llegat del negre en la moda d’avantguarda a Espanya. Les diferents peces es van presentar el passat mes de juny al mateix museu en una exposició a càrrec de L’Alventosa Talamante Collection i fotografies de Juan Talamantes Sanchis. Per aquest motiu, es mostraran més de 20 peces amb els seus respectius models que formen part de l’exposició a més d’altres inèdites que no van ser exposades.

A més de fer un homenatge al negre com a color, també es mostrarà la seua relació intrínseca amb la religió i la tradició folklòrica espanyola. A més podran conéixer la interpretació d’aquest to de dissenyadors com Manuel Piña, Sylbilla Sorondo, Francis Montesinos i Manuel Pertegaz entre altres.

Així es mostraran vestits, conjunt, i fins i tot mantons de mani-la de la col·lecció privada de moda d’autoria espanyola del comissari de Guillem Alventosa Talamantes, artífex de tot el projecte tèxtil i expositiu.

La presentació es completarà amb l’orfebreria dels joiers algemesinencs Agustín i Amaia, així com el maquillatge del centre d’estètica Tacte Bellesa.

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament i no es requereix reserva prèvia.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com