Connect with us

Actualitat

Mompó reclama solucions reals per al sector citrícola valencià

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha reivindicat el sector citrícola valencià durant la seua visita, junt amb Cristobal Aguado, president d’AVA-ASAJA, a les instal·lacions d’Albenfruit a Algemesí.

Tant el president de la Diputació com de l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA) han estat acompanyats per Marcos Giner, regidor d’agricultura de l’Ajuntament d’Algemesí en la seua visita a Albenfruit, una empresa familiar valenciana líder en l’àmbit internacional en la recol·lecta i exportació de mandarines, taronges i clementines.

Durant la visita, Mompó ha reclamat solucions reals a la problemàtica que sofreix el sector citrícola valencià en la que ha exigit al govern de l’Estat Espanyol: “que es prenga seriosament el nostre sector primari per a defensar les seues reivindicacions davant la Unió Europea”.

A pesar que la Diputació de València no te competències directes en matèria agrària, Vicent Mompó va anunciar una major implicació que, segons va explicar es traduirà en: “accions concretes com la programació d’un pla de formació provincial que millore les capacitats dels nostres agricultors, perquè ajudar als agricultors és fer-ho a tot el nostre sector primari”.

Per la seua banda, Cristóbal Aguado, president d’AVA-ASAJA, ha agraït: “l’interés de la Diputació per conéixer les necessitats del nostre sector citrícola i agrari” i ha afegit: “és hora d’abordar d’una vegada temes com les clàusules espill per a la reciprocitat en acords internacionals, perquè no podem eixir al mercat en unes regles de joc diferents de la resta d’actors”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com