Connect with us

Actualitat

Més Algemesí demana el compliment de l’ordenança acústica aprovada fa sis anys

La formació nacionalista Més Algemesí ha presentat una moció per al plenari municipal del mes novembre en el qual reclama fer realitat els compromisos adquirits l’any 2016 amb l’aprovació del Pla Acústic Municipal (PAM).

Josep Bermúdez, portaveu de Més Algemesí, explica que aquest acord contemplava accions com la redacció d’una Ordenança Acústica per al municipi que, segons el PAM es justificava aquesta acció “Donada la superació dels nivells objectius a les diferents àrees d’ús dominant i per tal millorar la gestió acústica es proposa la redacció d’una ordenança acústica”. Segons assenyala, al document “indicava el termini per a realitzar-la era de dos anys, fa cinc anys que hauríem de tenir-la i no s’ha fet res”.

Des de Més Algemesí es critica que “no es poden aprovar acords i els plans es queden en paper mullat, això és prendre el pel a la ciutadania”. Així mateix, destaca que “els problemes de convivència que generen el soroll, no sols en època de festes, sinó que en determinades zones del poble molta gent es veu afectada pel soroll de trànsit rodat, per les terrasses, pel botellot, pel veïnat que fa activitats molestes a hores intempestives”.

Amb la presentació d’aquesta moció, explica Bermúdez “volem que tothom, i especialment l’equip de govern actual, de l’anterior ja hem vist l’interés, es posicione sobre el tema i indique si és una prioritat seua per als dos propers anys dotar a Algemesí d’una ordenança municipal que aborde definitivament el tema del soroll i la contaminació acústica”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com