Connect with us

Actualitat

L’Hospital de la Ribera compleix 25 anys

L’Hospital Universitari de la Ribera commemora enguany el seu 25 aniversari (1999-2024) com a centre de referència de la comarca en la prestació de servicis sanitaris públics i integrals En este temps, s’han realitzat més de 500.000 intervencions quirúrgiques; 9,6 milions de consultes especialitzades en el propi hospital (a més de les ateses en primària) o 2,7 milions d’urgències ateses, per citar només alguns registres significatius.

Amb la seua obertura l’1 de gener de 1999 es va atendre una demanda històrica dels ciutadans de la comarca de la Ribera.

En este quart de segle, l’Hospital d’Alzira s’ha consolidat com un centre amb una cartera de servicis pròpia d’un hospital general universitari malgrat estar situat en una àrea no metropolitana. En l’actualitat, la població de referència de l’hospital és de 252.664 habitants de la comarca de la Ribera, 30.000 usuaris més que en 1999.

Per a la gerent del departament de salut de la Ribera, la Dra. Rosabel Ribes, “el naixement de l’hospital va ser un esdeveniment transcendental per a la comarca i la Comunitat Valenciana, en proporcionar servicis sanitaris d’alta qualitat i que abans requerien desplaçaments a València per a un gran nombre de ciutadans”.

Un centre que, des dels seus orígens, s’ha caracteritzat per una àmplia cartera de servicis de màxima complexitat, amb prestacions com a cirurgia cardíaca, neurocirurgia, cirurgia toràcica, cirurgia plàstica, cirurgia maxil·lofacial o hemodinàmica.

Com explica la Dra. Ribes, “l’hospital oferix a la seua població protegida cobertura en el 99% de les seues malalties i patologies, a excepció dels trasplantaments i la cirurgia pediàtrica”.

L’àmplia gamma de servicis ha beneficiats a àrees pròximes com Xátiva o Gandia, atraient a residents d’estes zones que han acudit al centre d’Alzira per a rebre atenció mèdica

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com