Connect with us

Actualitat

Algemesí commemora el Dia Internacional de la Dona

Amb motiu de la celebració del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, la ciutat d’Algemesí ha commemorat aquesta data amb una sèrie d’activitats que ha culminat amb la lectura del manifest a les portes del consistori i l’encesa de llums morades.

Al llarg de tota la setmana, els alumnes de sisé de primària i primer d’ESO dels centres educatius de la ciutat d’Algemesí ha participat en una activitat anomenada “construint igualtat”, la qual s’ha desenvolupat a la plaça major i la plaça del mercat.

Es tracta d’una activitat enfocada a treballar conceptes d’igualtat des de diverses perspectives com: comportaments que limiten la igualtat d’oportunitats, conceptes positius sobre la igualtat.

La biblioteca municipal també s’ha sumat a aquesta celebració amb la instal·lació d’un aparador amb material bibliogràfic amb la finalitat de donar visibilitat i dotar d’eines que permetre avançar cap a la igualtat efectiva.

Per altra banda, l’agrupació Tyrius d’Algemesí ha celebrat la xarrada “els noms de la Mare de Déu”. També el col·lectiu faller se suma a les iniciatives amb el premi “falles inclusives i igualitàries”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com