Connect with us

Actualitat

El departament de salut de la Ribera homenatja a 150 professionals jubilats

l departament de salut de la Ribera ha organitzat un esdeveniment per a retre homenatge a 150 professionals, que s’han jubilat entre els anys 2019 i 2023. L’acte ha tingut lloc en la seu de la Universitat Catòlica d’Alzira.

L’esdeveniment ha estat presidit per la gerent del departament de salut de La Ribera, Rosabel Ribes, juntament amb la resta de l’equip directiu, i ha comptat amb l’assistència de professionals jubilats de diferents categories de l’àmbit assistencial que han exercit la seua labor en este departament de salut.

La gerent, Rosabel Ribes, ha felicitat els jubilats per la seua nova condició, al mateix temps que els ha agraït la labor que han realitzat al servici dels pacients al llarg dels seus anys de professió. “La vostra vàlua i exemple transcendixen els límits d’este departament, heu representat amb èxit el compromís i l’excel·lència de la sanitat pública valenciana” ha indicat.

Així mateix, la gerent del departament de salut de la Ribera ha realitzat una menció especial en memòria dels treballadors jubilats que han mort entre els anys 2019-2023, amb un gran aplaudiment per part dels assistents a l’acte.

Finalment, els professionals jubilats han rebut un record del departament de salut i un diploma “en agraïment al seu compromís, dedicació i professionalitat en el departament de salut de la Ribera” ha conclòs Rosabel Ribes.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com