Connect with us

Actualitat

Detenen a 14 persones per robatoris en força durant l’estiu

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria Local d’Alzira-Algemesí han esclarit 16 fets delictius ocorreguts durant els mesos d’estiu, aconseguint recuperar 33 telèfons mòbils, 1980 euros en efectiu a més de joies, rellotges, electrodomèstics, patinets i dispositius electrònics.

En total s’han detingut 14 persones com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força en habitatge, robatori en interior de vehicles i en establiments. Els detinguts, els quals 13 són hòmens i una dona amb edats compreses entre els 16 i 39 anys i d’origen Albanés, Algerià, Espanyol, Marroquí i Romanes.

Aquestes detencions han sigut possibles gràcies al dispositiu especial de prevenció de robatoris amb força emmarcat en el Pla Estiu 2023 de la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana. Dispositiu que ha tingut lloc durant els mesos de juliol i agost.

En aquest dispositiu especial, també s’ha comptat amb la col·laboració de les comissaries de Policia Local de les ciutats d’Algemesí i Alzira, així com les Brigades Locals de Seguretat Ciutadana, Policia Judicial, Policia Científica, informació i Estrangeria de la Comissaria Local de Policia Nacional d’Alzira-Algemesí i la Unitat Local d’Intel·ligència.

Detingut de nou un hora després de ser posat en llibertat cometent un altre robatori

Cal destacar que la major part dels detinguts van ser descoberts in fraganti. A un dels detinguts, se li va decretar el seu ingrés en presó més tard, al ser detingut hora i mitja després de ser posat en llibertat, en tornar a ser detingut cometent al robatori en força.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com