Connect with us

Actualitat

Dotze voluntaris valencians i tres gossos de l’ONG IAE viatgen a Líbia per a tasques de rescat després de les inundacions

Un grup format per dotze bombers i professionals sanitaris voluntaris, acompanyats per tres gossos especialitzats en la cerca de supervivents de l’ONG IAE d’Algemesí, han partit aquest dimecres 13 de setembre cap a Líbia per col·laborar en les tasques de rescat. Aquesta mobilització respon a una petició realitzada per l’ambaixada de l’Estat de Líbia a Madrid amb el suport del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació Internacional.

El cicló Daniel, que va travessar el nord-est de Líbia el passat diumenge, ha deixat a la seva estela una autèntica tragèdia, superant les capacitats del país. Segons les xifres provisionals, s’han registrat almenys 6.872 víctimes mortals i més de 10.000 persones desaparegudes.

L’Organització d’Intervenció i Ajuda en Emergències (IAE) ha estat mobilitzada per aquesta situació, amb la missió de localitzar possibles supervivents en els edificis que han quedat destruïts a causa de la ruptura de dues preses.

El grup d’IAE està compost per tres gossos especialitzats en la cerca de persones amb vida i dotze voluntaris, que inclouen rescatadors i professionals sanitaris. Porten amb ells equips d’ubicació acústica, càmeres de visió per a espais confinats i material aquàtic per poder operar en zones on el nivell de l’aigua encara és elevat.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com