Connect with us

Actualitat

Més Algemesí crítica la sessió Discojove per contraprogramar les festes

La formació de Més Algemesí afirma que la discomòbil organitzada per l’Ajuntament de la ciutat contraprograme les festes de la Mare de Déu de la Salut al celebrar-se durant la nit del set de setembre, hores abans de la processoneta del matí.

La sessió Discojove començà a la una de la matinada, en acabar la processó de les Promeses “la Processoneta del matí es comença a les deu del matí Posar entremig una discomòbil als afores del poble que vinga a acabar al voltant de les quatre del matí és contraprogramar i/o boicotejar la pròpia essència de la Festa” explique des de Més Algemesí.

La formació nacionalista lamenta que aquesta iniciativa no es realitze “sense que interferisca amb la Festa, sinó que la complemente. Es podia fer el cap de setmana anterior o el posterior, com per exemple els dissabtes dia 9 a la nit o el dia 6 després del concert de la banda”. No obstant això, aquesta decisió de fer el concert entre les dues processons, expliquen que és “un menyspreu a la gent jove que participa en la Festa. Els i les joves que participen en els bastonets, muixerangues, tornejants… han de triar entre la discomòbil i no eixir -o no eixir en condicions- al dia següent”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com