Connect with us

Actualitat

L’Hospital de La Ribera redueix el temps d’espera per a operacions quirúrgiques a 61 dies

L’Hospital de La Ribera ha aconseguit reducció en el temps d’espera per a intervencions quirúrgiques programades, situant-se en una mitjana de 61 dies. Aquesta xifra suposa una disminució significativa respecte al mes anterior i a l’any passat. A més, s’han registrat menys sol·licituds actives en llista d’espera.

El temps d’espera per a cirurgies s’ha acurtat en diversos hospitals de la Comunitat Valenciana, incloent l’Hospital de La Ribera. Aquesta millora s’ha observat en 16 departaments de salut, els quals han assolit o superat la mitjana general de 79 dies. D’aquesta manera, es demostra l’efectivitat de les mesures implementades per reduir els temps d’espera i millorar la qualitat assistencial.

A més, s’han registrat disminucions significatives en el temps d’espera per a diferents tipus d’intervencions quirúrgiques, com ara artroscopies, cataractes, colelitiasi, fimosis, hallux valgus, hèrnies inguinals o crurals, hipertrofia benigna de pròstata, pròtesis de maluc, pròtesis de genoll, síndrome del túnel carpia i varius. Aquesta reducció en els temps d’espera demostra un compromís per proporcionar una atenció més ràpida i eficient als pacients.

Així mateix, s’ha observat una disminució en el nombre d’operacions pendents en diverses patologies. Aquests resultats reflecteixen els esforços realitzats per garantir que les necessitats quirúrgiques dels pacients siguin ateses en un termini raonable i que no haja situacions de demora excessiva.

Un aspecte destacable és l’increment significatiu de l’activitat en autotorns, una fórmula en la qual el personal sanitari i no sanitari realitza activitats quirúrgiques de forma voluntària i retribuïda per estendre la seva jornada laboral. Aquesta iniciativa ha contribuït a gairebé duplicar el nombre d’intervencions realitzades per autotorns, passant de 2.873 a 5.001 en un sol mes. Aquesta col·laboració extra demostra l’esperit de compromís i entrega del personal de l’hospital per proporcionar una assistència més àgil i eficaç.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com