Connect with us

Actualitat

La ciutat de Cullera es declarada municipi turístic de la Comunitat Valenciana durant el 2023

La Generalitat, a través de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha tramitat un total de 39 reconeixements de municipi turístic a la Comunitat Valenciana durant l’any 2023, entre les quals es troba la ciutat de la Ribera Baixa. Una distinció que permet, entre altres beneficis, optar al finançament extraordinari de Turisme Comunitat Valenciana per a pal·liar la deficiència de finançament que tenen aquests ajuntaments.

En el cas de Cullera s’ha declarat municipi turístic en la categoria d’excel·lència, una modalitat en la qual es valora un augment la població turística que cinc vegades major que la població resident, el nombre de places d’allotjament turístic i complir amb totes les obligacions al voltant d’instruments de planificació i participar en programes i iniciatives públiques.

Per províncies, 11 municipis de la província d’Alacant han obtingut aquesta nova distinció al llarg del 2023, un total de 15 pertanyen a la província de Castelló i a la província de València s’han reconegut 13 municipis.

Aquestes 39 localitats s’uneixen al Registre de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana, que inclou en l’actualitat 62 destinacions amb el distintiu de municipi turístic, d’acord amb la nova normativa anteriorment esmentada.

Cal recordar que poden ser reconeguts amb la condició de municipi turístic les destinacions que acrediten el compliment d’uns requisits concrets quant a població turística, places d’allotjament turístic, recursos turístics i importància del turisme en l’economia local.

Aquests requisits són diferents segons la categoria en la qual el municipi sol·licita ser reconegut, i aquestes són: municipi turístic d’excel·lència, municipi turístic de rellevància i municipi turístic de singularitat.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com