Connect with us

Actualitat

Algemesí viu els actes de Setmana Santa amb les seues confraries

La Setmana Santa d’Algemesí donà inici Diumenge de Rams. De matí, processonà la Confraria de Crist Rei, i ja de vesprada, les del Nostre Pare Jesús de Natzaré i de Nostra Sra. al Peu de la Creu, que protagonitzaren el tradicional Encontre a la plaça del Teular. També ha sigut enguany el primer any en què s’ha celebrat el Concurs del cartell anunciador de la Setmana Santa d’Algemesí.

Per primera vegada, i gràcies a l’Associació d’Antics Alumnes Maristes, la Confraria del Santíssim Ecce Homo, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algemesí, s’ha convocat un concurs de cartells anunciador de la Setmana Santa d’Algemesí.

Aquesta primera edició ha sigut impulsada amb motiu del 75é aniversari de la fundació de la confraria i s’han presentat un total de 42 obres. El guanyador d’aquesta primera edició del certamen ha sigut l’algemesinenc, Àlex Vercher Torres, i a més, han siguts declarats finalistes, Maria Adam Armengol i Juan Vilches Adán. El divendres, 22 de març, el claustre del Museu Valencià de la Festa acollí la presentació de l’exposició de les obres presentades al concurs.

Pel que fa als actes que resten per celebrar, hui, Dilluns Sant, a les 20.45 hores se celebrarà la processó i trasllat de la imatge de la Confraria del Santíssim Ecce Homo. A continuació, demà, Dimarts Sant, a les 21 hores, processonarà la imatge de la Confraria de Nostra Sra. de la Soledat. Dimecres Sant, a les 21 h hores, serà la imatge de la Confraria de Nostre Pare Jesús del Silenci la que viurà el seu trasllat fins a la casa de la Germana Major.

Finalment, el Divendres Sant, 29 de març, a les 7.00 hores tindrà lloc el Rosari i posterior Via Crucis Interparroquial; i a les 19.30 h es procedirà al Trasllat de les Imatges a la plaça Major per a participar en la Processó del Sant Soterrar que començarà a les 20 h.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com