Connect with us

Actualitat

Es presenta la candidatura “Dignitat Republicana” al pròxim Congrés d’Esquerra Republicana del País Valencià.

El Congrés ordinari d’ERPV, que tindrà lloc el dia 21 d’abril a València, es presentarà la candidatura “Dignitat Republicana”. Una candidatura encapçalada per Doménec Garcia, proposat com a president, i per Júlia Andrés, en el càrrec de secretària general. Ambdós candidats, regidors d’ERPV als municipis de Faura i Algemesí, representen els valors i els objectius que ERPV desitja impulsar en aquesta nova etapa.

La proposta de “Dignitat Republicana” sorgeix com a resposta a les necessitats actuals del panorama polític valencià, buscant reforçar la presència i l’impacte d’Esquerra Republicana en el territori, així com promoure una agenda progressista que atenga les demandes socials i culturals de la ciutadania.

La pràctica totalitat dels regidors i regidores que té d’ERPV arreu del País Valencià han mostrat el seu suport ferm a aquesta candidatura, reconeixent en aquesta la capacitat de lideratge, gestió i visió de futur necessàries per afrontar els reptes que ens planteja el present i encaminar el partit cap a noves fites.

Pel que fa a la resta de l’equip, des de fonts de la candidatura informem que s’ha conformat un equip divers i compromès, que reflecteix la pluralitat i la riquesa del nostre partit i de la societat valenciana. La resta de secretaries estan formades per membres d’ERPV de diverses comarques del país de nord a sud; així militants com Adela Alba actual tinent d’alcalde de Benifairó de les Valls, Joande Martines de Xixona, Rafa Pastor de Xàtiva, Dani Galvany de Crevillent, Amparo Faus de Potries, Antoni Bravo de València, Núria Calduch de Peníscola, Joan Francesc Martínez de Mutxamel o Francesc Gil d’Alzira, integraran la candidatura que aspira a guanyar el Congrés per reimpulsar el projecte republicà al País Valencià

En els propers dies, es donarà a conèixer més informació sobre els plans i les propostes que “Dignitat Republicana” té preparades per al Congrés d’ERPV.

Aquesta candidatura convida a tots els seus militants, simpatitzants i a la ciutadania en general a participar en aquest important esdeveniment, que marca el començament d’un nou capítol en la lluita per la dignitat, la justícia social i el progrés al País Valencià.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com