Connect with us

Anunciat en Algemesí al dia

Vols aumentar la visibilitat del teu negoci? Estás en el lloc adecuat, tan sols has d’omplir el formulari que hi ha a continuació i et facilitarem les nostres tarifes.

Perquè hauries d’anunciar-te en Algemesí al dia

Saps quin és el principal motiu pel qual algunes empreses no inverteixen en publicitat en mitjans de comunicació digitals?

La resposta és senzilla, desconéixer l’efectivitat d’aquests anuncis. A pesar que la publicitat no és una ciència exacta, tindre dades al voltant de les vegades que s’ha fet clic en un enllaç o l’abast que ha tingut un anunci en concret, és una informació que sabem dona molta tranquil·litat als nostres anunciants.

En Algemesí al dia ens preocupen pels nostres anunciants i ens importa l’èxit dels seus anuncis.

Motius per a anunciar-te amb nosaltres

Si contractes la publicitat amb nosaltres, sense importar el format d’anunci o temps que estigues amb nosaltres, en finalitzar cada mes t’enviarem un informe amb el rendiment de l’anunci.

En aquest informe veuràs dades com el nombre de clics que ha tingut l’anunci, el número de vegades que s’ha mostrat i l’abast que ha tingut.

Amb aquestes xifres pots valorar si cal renovar un altre període. També són bones per a prendre decisions i fer canvis per optimitzar i millorar els resultats de la campanya publicitaria.

Anuncis adaptats a cada pantalla

Un dels problemes que tenen molts dels periòdics digitals és que no adapten els anuncis al dispositiu on ha d’impactar al lector. Nosaltres optimitzem l’anunci a cada pantalla.

Diferents maneres d’anunciar-te

El bàner és l’anunci més conegut en l’entorn digital. Pot ser una imatge fixa o animada en la qual llançar un missatge breu i convidar el lector a fer clic perquè visite la teua pàgina web, xarxa social o buscar una trucada telefònica.

Beneficis del bàner


 • Opció més econòmica i fàcil d’implementar

 • Es mostra a la portada i entre les publicacions diàries

 • Missatges simples i directes

 • Tenen la finalitat d’augmentar el tràfic de possibles clients

Inconvenients del bàner

Invertir en publicitat, encara que és beneficiós per a la majoria dels negocis. Hi ha una sèrie de factors a tenir en compte.


 • Ràtio de conversió baix (es a dir, el percentatge de persones que fan clic en l’anunci és baix)

 • Vivim en un món saturat de bàners

Sabent açò. Val la pena invertir en un bàner?

El seu preu econòmic fa que molts anunciants opten per aquest tipus d’anunci, ja que permet tenir visibilitat durant molt de temps i encara que la ràtio de conversió siga baix, amb pocs clients es pot amortitzar ràpidament la inversió en publicitat.

Si l’anunci està actiu diversos mesos, es poden fer modificacions per tal de millorar el seu rendiment.

L’article patrocinat

L’article patrocinat, perquè ho entengues, podria ser una pàgina com aquesta que estàs llegint. Un text elaborat amb la intenció de persuadir al lector i parlar-li sobre els beneficis dels teus productes o serveis.

Es tracta d’un contingut més extens en el que es busca promocionar un a diversos productes, reforçar la imatge de marca i buscar una reacció concreta amb el lector.

Beneficis de l’artícle patrocinat


 • Millor experiència per al lector

 • S’inclouen enllaços i cridades a l’atenció a la web o xarxes socials de l’anunciant

 • Es comparteix en xarxes socials i entre les notícies publicades

 • Millora la imatge de marca i fidelitzar als clients

Inconvenients del l’articl patrocinat


 • Preu més elevat que el bàner

Perquè invertir en un article patrocinat

L’article patrocinat funciona amb uns mecanismes diferents que el bàner, en tractar-se d’un contingut més elaborat es busca atraure l’atenció de lector i formar una imatge en la seua ment sobre els beneficis dels teus serveis i productes.

Al mateix temps, l’article disposa d’enllaços en el que atraure el client potencial a la teua web, xarxa social o dades de contacte.

Les xifres d’Algemesí al dia

Algemesí al dia som un periòdic independent d’informació municipal amb més de 1.000 lectors mensuals i més de 8.000 seguidors en xarxes socials, on compartim regularment les nostres informacions.

Els nostres lectors són principalment veïns i veïnes de la ciutat d’Algemesí i municipis de la comarca de La Ribera. Motiu pel qual, els clients potencials són d’aquesta zona.

¿Hauries de fer cas a aquestes xifres? La resposta és que no has de creure el que nosaltres o qualsevol altre mitja et diga al voltant de les seues xifres d’audiència o impressió d’exemplars. No obstant això, en el nostre cas, pots comprovar tu mateix les nostres xifres d’audiencia, ja que Algemesí al dia està auditada per l’OJD (Oficina de Justificació de Difusió), un organisme independement que certifica les xifres, fent més transparent la relació entre mitjans i anunciants.

Contacta amb nosaltres per conèixer les nostres tarifes

Si estàs interessat a anunciar-te amb nosaltres i vols conéixer les nostres tarifes, pots escriure’ns a algemesialdia.redaccio@gmail.com o omplir el formulari que trovarás a l’inici de la publicació.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com