Connect with us

Actualitat

Algemesí declara tres dies de dol i suspén els actes oficials i festius

L’alcalde d’Algemesí José Javier Sanchis, atesa la declaració de dol oficial anunciada per la Presidència de la Generalitat Valenciana a causa de l’incendi als edificis del barri de Campanar a València, ha suspés tots els actes oficials i festius programats durant els 23, 24 i 25 de febrer de 2024.

D’aquesta manera, la Junta Local Fallera d’Algemesí ha suspés els actes previstos com la inauguració de l’Exposició del Ninot, presentació del cartell de pirotècnia i el nou web de les falles d’Algemesí previst per al divendres 23 de febrer i la Crida Fallera que s’havia de celebrar a la plaça major el dissabte 24 de febrer.

Per altra banda, està convocat un minut de silenci el dissabte 24 de febrer a les 12.00 hores a la porta de l’Ajuntament.

Al decret firmat pel president de la Generalitat i secundat per l’Ajuntament d’Algemesí, les banderes oficials ondejaran a mitja asta en l’exterior dels edificis públics, tant com de la Generalitat com municipals, en senyal de respecte, condol i dol.

Suspensió de les competicions esportives

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana també ha anunciat la decisió de suspendre tots els partits que havien de disputar-se aquest cap de setmana en totes les categories territorials, tant de futbol, futbol sala, base i amateur, així com les competicions nacionals delegades en la FFCV: Tercera Federació i Lliga Nacional Juvenil de futbol i Tercera Divisió de futbol sala.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com