Connect with us

Actualitat

The Hell Contest torna al parc Salvador Castell

El concurs més picant torna a la ciutat d’Algemesí els dies 28 i 29 d’octubre on hi haurà expositors de productes, concerts musicals i activitats per a totes les edats.

Després de l’èxit aconseguit en les passades edicions, The Hell Contest augmenta una jornada més i ja des del dissabte 28 d’octubre, a partir de les 17:00 h es podran visitar els diferents expositors. La festa del picant continuarà el diumenge 29 d’octubre i tancarà amb el concurs nacional de menjar vitets, on dotze persones s’enfrontaran als vitets més picants del món.

Al llarg del cap de setmana es podran visitar nombrosos expositors nacionals i internacionals, els quals mostraran les seues salses i productes picants més exclusius, que inclouen salses cítriques de mango, xirimoia o curri, formatges i embotits amb un toc picant, cacauets infernals, granissats i licors peculiars, a més de plantes de xilis, entre altres.

No obstant això, un nou producte provinent de la cuina infernal de Dr. Salsas destacarà entre tots: les “Olives Cabrejades”. Es tracta d’unes olives de varietat Gordal farcides de Trinidad Moruga Scorpion, un dels xilis més picants del planeta.

Per a comprendre el seu nivell de picant, és important assenyalar que un vitet adobat té entre cinc-centes i mil unitats Scoville de picant, mentre que Trinidad M. Scorpion aconsegueix un milió cinc-centes mil.

El diumenge 29 d’octubre a partir de les 12.00 h, al parc Salvador Castell d’Algemesí es durà a terme el Campionat d’Espanya de Menjadors de Xilis, on els participants aniran ingerint per rondes les varietats més exòtiques mai cultivades. Així doncs, les “Olives Cabrejades” seran una de les proves de les últimes rondes i només els més valents s’atreviran a consumir-les.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com