Connect with us

Sin categoría

Labora ofereix cursos en habilitats digitals per a 37.800 dones desocupades

Un total de 37.800 dones es podran beneficiar de les ajudes convocades per LABORA, inscrites al Servei Valencià d’Ocupació i Formació, en cursos especialitzats com: gestió informatitzada de vendes, creació de pàgines web, disseny de videojocs, impressió en 3D, telemàrqueting, intel·ligència artificial, big data o comerç electrònic entre altres.

Aquesta formació, que serà oferida per empreses, entitats privades sense ànim de lucre, entitats locals públiques i organitzacions sindicals, podrà consistir en una sola especialitat formativa o en diverses de 40 hores.

Els cursos es desenvoluparan principalment de manera presencial i en grups de 12 alumnes. No obstant això, les alumnes també tindran l’opció de realitzar-la, total o parcialment a través d’una aula virtual o en modalitat híbrida. En qualsevol dels casos, les classes s’impartiran en directe i en un horari que serà com a màxim de 8 hores diàries.

La finalitat d’aquestes ajudes és treballar per la reducció de la bretxa digital de gènere en la Comunitat Valenciana. Segons indica l’Observatori de bretxa digital “les dones han obtingut puntuacions més elevades en alguns indicadors que mostren que continuen sent relegades, en major manera, a tasques de reproducció i cures (com pot ser contacte amb professorat o a l’àmbit de l’atenció sanitària), mentre que són els homes els que acaben acomplint altres tasques de major estatus (relacions amb administracions públiques), indicant així una menor participació de les dones als assumptes públics”.

Per a poder ser destinatària d’aquestes ajudes és imprescindible estar donat d’alta en Labora, en aquest tutorial es poden seguir els passos per a efectuar-ho. Això no obstant, davant qualsevol dubte el més recomanable és contactar amb l’Espai Labora corresponent. Així mateix, cal remarcar la importància de tindre actualitzades les dades a l’apartat d’auto-entrevista del PuntLabora: telèfon, correu electrònic, títols, cursos i, sobretot, les professions.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com