Connect with us

Festes

Juan Vilches guanya el concurs del cartell anunciador de les festes de la Mare de Déu de la Salut

L’acte de presentació del cartell anunciador de les festes de la Mare de Déu de la Salut s’ha celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí. L’artista algemesinenc Juan Vilches ha resultat guanyador d’aquesta edició amb una proposta que posa en valor els deu balls que formen part dels actes festius del 7 i 8 de setembre.

Juan Vilches guanyador del concurs del cartell anunciador ha parlat al voltant del procés de creació i composició del cartell: “he utilitzat elements dels diferents balls i dels músics que ixen en la processó, així he creat una composició per mostrar una silueta de la Mare de Déu”.

Durant l’acte de presentació del cartell anunciar, la sala de plens ha comptat amb l’assistència de representants de tots els balls que participen en les festes de la Mare de Déu de la Salut i del patronat de la festa.

Per la seua banda el regidor de festes, Natxo Silvestre, ha donat l’enhorabona al guanyador i va reconéixer la importància d’aquest cartell “tots som conscients de la visibilitat que té aquest cartell, no sols en l’àmbit local si no fora de la ciutat”.

José Javier Sanchis, ha aprofitat l’ocasió per a destacar que aquest any, l’artista local ha sigut a més d’aquest cartell, també ha resultat guanyador del cartell anunciador de les festes de la Setmana de Bous d’Algemesí. “És un cartell innovador, que trenca amb el que estem acostumats, és important trencar per a causar eixa crida l’atenció que necessitem per aconseguir que vinguen visitats a conéixer les nostres festes” a conclós Sanchis.

El cartell anunciador de les festes de la Mare de Déu de la Salut de l’any 2024 està format per elements característics dels deu balls que formen les processons, així com un tabal i una dolçaina, recordant que la música també és un element essencial durant els dies 7 i 8 de setembre.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com