Connect with us

Actualitat

Sanitat reprén les obres del centre de salut

La Conselleria de Sanitat posarà en marxa les obres d’ampliació del centre de salut d’Algemesí al llarg del primer trimestre de 2024 amb una inversió de més de 2 milions d’euros.

Per als pressupostos de 2024 es preveu partida d’1,4 milions d’euros i per a l’any 2025 una dotació de 600.000 euros. Aquesta inversió permetrà tornar a posar en marxa les obres d’ampliació del centre de salut per convertir-lo en un centre sanitari integrat (CSI), incrementant la cartera de serveis amb la incorporació d’especialitats.

El director general de gestió econòmica, contractació i infraestructures, Pedro López, s’ha reunit amb la primera tinenta d’alcalde i regidora de salut de l’Ajuntament d’Algemesí per a abordar el pla d’actuació previst sobre les obres d’ampliació, així com les necessitats assistencials de la població d’Algemesí.

El projecte d’ampliació s’ha paralitzat en diverses ocasions i per diferents motius, com l’existència d’una línia d’alta tensió en la parcel·la d’ampliació o la necessitat de tornar a licitar el projecte en l’any 2021.

Serveis del nou CSI d’Algemesí

El nou edifici tindrà una superfície construïda total de més de 1.400 metre quadrats en el que es comunicaran l’actual centre de salut amb l’ampliació ubicada a la parcel·la contigua i prestarà cobertura assistencial a la població d’Algemesí i Albalat de la Ribera.

Amb l’ampliació del centre també s’amplia la cartera de serveis de forma que acollirà àrees de pediatria, medicina familiar i comunitària, extraccions i tractaments, atenció continuada, diagnòstic per imatge, salut mental, tècniques i exploració, treball social, atenció a la dona i atenció especialitzada; la unitat de rehabilitació; una sal de cirurgia menor i infermeria; el centre de salut sexual i reproductiva; el servei d’odontologia, i una àrea de descans per al personal que atén la base de transport sanitari urgent.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com